"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται
φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον…"

Κ.Βάρναλης

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια – μακελειό στην ΕΡΤ για να μην παιχτεί το βίντεο!



Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.
Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους. Χειροδικίες όμως δεν υπήρχαν γιατί όπως είπαμε, ο κόσμος ήταν αποκλειστικά γονείς παιδιών.
Φαίνεται όμως ότι ο ακροδεξιός πολιτικός το εκμεταλλεύτηκε και αντί να αποχωρήσει τι νομίζετε ότι έκανε; Πήρε το μικρόφωνο και άρχιζε να αποκαλεί τους γονείς “Συριζαίους”, οτι “πρέπει να μάθει να ...

ζει με τρομοκράτες” κλπ κλπ!
Αυτό που ακολούθησε, είναι απερίγραπτο αφού οι συκοφαντημένοι γονείς εξερράγησαν και
προσπάθησαν να …δικαιώσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρις όμως να καταφέρουν να τον προσεγγίσουν.

Καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος, υπήρχε κάμερα της ΕΡΤ που κατέγραψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γίνεται λοιπόν αγώνας δρόμου μέχρι αυτή την στιγμή, να μην μεταδοθεί τίποτα από το συμβάν που σημειωτέον, δεν υπήρξε ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς λεκτικούς προπηλακισμούς για τον εγγονό του στρατηγού Παγκάλου. Αμετανόητος λοιπόν και ο εγγονός. Γιατί να μην είναι άλλωστε…
Όλοι οι συνεργάτες των Ναζί έμειναν ατιμώρητοι και μάλιστα η εξουσία των καθαρμάτων που συνήργησαν στην γενοκτονία των Ελλήνων του 41-43, παρέμειναν στα ηνία του κράτους έως σήμερα, με κληρονομική εξουσία.Από τον Πάγκαλο μέχρι τον Ράλλη, τον Χριστοφοράκο κλπ.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα άρθρα μας