"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται
φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον…"

Κ.Βάρναλης

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ : Κράτος και Αστυνομία καταστέλλουν τους αντιφασίστες και υποβοηθούν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ : Κράτος και Αστυνομία καταστέλλουν τους αντιφασίστες και υποβοηθούν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής! 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιγιαλείας καταγγέλλει τις τρομοκρατικές συλλήψεις και την αστυνομική φρικαλεότητα εναντίον αντιφασιστών,κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής-αντιρατσιστικής μοτοπορείας την Κυριακή 30/9 και της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στις 1/10 στην Ευελπιδων. 
Επίσης καταγγέλλει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο , την ταύτιση ΕΛΑΣ- Χρυσής Αυγής και την
«ευαισθησία» την οποία δείχνει η αστυνομία εναντίον οποιασδήποτε αντιφασιστικής δράσης. 
Η κοινοβουλευτική χούντα που κυβερνά την Ελλάδα μετατρέπει τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίο τράγο και προωθεί το ρατσιστικό σχέδιο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» και στην Πάτρα με την πλήρη βοήθεια των συμμοριτών της Χρυσής Αυγής . 
Είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο καταστολής και τρομοκράτησης του λαού , μαζί και την ανοχή και απάθεια της για την δράση και την εξάπλωση των φασιστικών συμμοριών, με σκοπό να λεηλατήσει μέχρι τέλους κάθε εργατικό δικαίωμα και να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία. 
Όμως δεν τρομοκρατούμαστε και δεν κάνουμε πίσω. 
Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες αγωνιστές και τους μετανάστες – καμία ανοχή σε Κυβέρνηση και Φασίστες! 

Όλοι στους δρόμους με απεργίες διαρκείας , καταλήψεις και διαδηλώσεις για ένεν γενικό ξεσηκωμό παντού , για να διώξουμε φασίστες , Κυβέρνηση , ΕΕ και ΔΝΤ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου