"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται
φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον…"

Κ.Βάρναλης

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 9/3‏


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η χούντα της κυβέρνησης-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ. έδειξε σήμερα για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο, μετά και τον ανασχηματισμό που πραγματοποιήθηκε με τον Χρυσοχοϊδη στο Υπ.Προ.Πο., την Διαμαντοπούλου στο Υπ. Ανάπτυξης και τον Μπαμπινιώτη στο Υπ. Παιδείας. Άγριο ξύλο και χημικά ήταν η απάντηση προς τους συλλόγους φοιτητών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και Πάτρας καθώς και διοικητικών και εργαζομένων, που πήγαν με πορεία στο ξενοδοχείο Du Lac με στόχο να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην Σύνοδο Πρυτάνεων.
Αυτός είναι ο διάλογος του Μπαμπινιώτη που συνεχίζει το καταστροφικό έργο της Διαμαντοπούλου. Δεν περιμέναμε βέβαια τίποτα διαφορετικό, καθώς έχει ζητήσει και στο παρελθόν βοήθεια από την Αμερικάνικη πρεσβεία για να αντιμετωπίσει «την υπερπολιτικοποίηση των φοιτητικών συλλόγων» και να προχωρήσει την εφαρμογή του νόμου εκτρώματος, όπως έχει αποκαλύψει και το Wikileaks.
Στην προσπάθεια τους να τρομοκρατήσουν τη νεολαία συνέχισαν την γνωστή τακτική των ξυλοδαρμών και των συλλήψεων, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο 5 φοιτητές και μία εργαζόμενη του πανεπιστημίου και να συλληφθεί ένας φοιτητής.
Ας μη γελιούνται όμως όσοι πιστεύουν πως με τη σιδερένια φτέρνα των ΜΑΤ θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τις αντιλαϊκές πολιτικές τους. Η νεολαία, οι εργαζόμενοι και όλος ο λαός έχουν επιλέξει το δρόμο της αντίστασης και του αγώνα και δεν θα κάνουν πίσω μέχρι να τους ανατρέψουν!
Ιωάννινα 9/3/2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα άρθρα μας