"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται
φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον…"

Κ.Βάρναλης

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Η προεκλογικη παρεμβαση των οικονομικων δολοφονων των ΔΝΤ-ΕΕ δεν σωζει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

 Ωμή προεκλογική επέμβαση υπερ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, των συνενόχων της καταστροφής που έφερε το Μνημόνιο, αλλά και ομολογία αποτυχίας είναι οι δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ Λαγκάρντ σε τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ πως η Ελλάδα δεν έχει γλιτώσει τη χρεοκοπία. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ που ανέβασαν το χρέος από το 116% του ΑΕΠ στο 162% και γιʼ αυτό ετοιμάζουν ένα τρίτο Μνημόνιο μετά τις εκλογές.
Αυτό το οποίο αποφεύγει όμως να πει η Λαγκάρντ είναι ότι κάποιοι πέτυχαν τους στόχους τους. Ότι τα Μνημόνια έχουν εκχωρήσει τα δημόσια έσοδα τις υποδομές και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας στις τράπεζες και τις μεγάλες επιχειρήσεις. Ότι έχουν ισοπεδώσει μισθούς την κοινωνική ασφάλιση την υγεία την παιδεία και τις υπηρεσίες για χάρη της κερδοφορίας του ελληνικού και ευρωπαϊκού κεφαλαίου.
Αποτελεί λοιπόν θράσος η απαίτηση της Λαγκάρντ και του εγκληματικού οργανισμού που ηγείται να συνεχιστεί αυτή η πολιτική από όσους μας οδήγησαν ως εδώ και μάλιστα με τη συναίνεση του ελληνικού λαού. Με δυσκολία κρύβουν την περιφρόνηση του αποικιοκράτη προς το λαό και την απόφασή του να αντιδράσει στα απανωτά μνημόνια και όσους τα υπηρετούν. Οι Λαγκάρντ, Σόιμπλε και σία βλέποντας την κατάρρευση του σάπιου πολιτικού σκηνικού των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σπεύδουν να το στηρίξουν με τα μόνα όπλα που τους απέμειναν: την τρομοκρατία και τον εκβιασμό φοβισμένων ανθρώπων.
Ως εδώ λοιπόν με τους οικονομικούς δολοφόνους των ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου και το πολιτικό σκηνικό που τους εκπροσωπεί.
Η εργαζόμενη πλειοψηφία γυρίζει την πλάτη σε όσους ευθύνονται για την κοινωνική καταστροφή.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην στήριξη του αντικαπιταλιστικού προγράμματος που είναι αφετηρία για να βγει η κοινωνία από τον κύκλο της κρίσης και της χρεοκοπίας: ανατροπή της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και κάθε κυβερνητικής προσπάθειας στη γραμμή των Μνημονίων, διαγραφή του χρέους και παύση πληρωμών, έξοδο από ΕΕ-ευρώ, πέρασμα στο δημόσιο των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων με κοινωνικό έλεγχο, αναδιανομή του πλούτου και χτύπημα της ανεργίας.


Γραφείο Τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ

9/4/2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα άρθρα μας