"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται
φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον…"

Κ.Βάρναλης

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Όχι, κύριε Μπαρόζο, δεν θα τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα!

Με περισσό θράσος ο εκπρόσωπος της Κομισιόν κος Μπαρόζο θέλησε σήμερα να νουθετήσει και πάλι τον ελληνικό λαό, λέγοντάς μας ότι όλα θα πάνε καλά, αν συνεχίσουμε να ακολουθήσουμε τη «συνταγή» του ΔΝΤ και της ΕΕ, μειώνοντας κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις, διαλύοντας κάθε δημόσιο αγαθό και ξεπουλώντας τη δημόσια περιουσία. Αυτή είναι η συνταγή της «ανάπτυξης» για την Ε.Ε.: μισθοί κάτω από τα όρια της πείνας, καμία προστασία για τους εργαζόμενους, υπερκέρδη για ντόπιο και ξένο κεφάλαιο!
Όχι, κύριε Μπαρόζο και λοιπά κοράκια, ο ελληνικός λαός δεν θα «τηρήσει τα συμφωνηθέντα». Θα κάνει ανταρσία όχι μόνο στις αποφάσεις σας, αλλά και σε όλα τα νομοθετήματα που ψήφισαν τα τελευταία δύο χρόνια οι δοτές κυβερνήσεις, κόντρα στη θέληση του ελληνικού λαού. Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος και τα Μνημόνια, δεν κάνουμε θυσίες για το ευρώ σας, γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος. Ο δρόμος της ρήξης και αποδέσμευσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, της διαγραφής του χρέους, του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της κοινωνίας. Ο δρόμος της πραγματικής δημοκρατίας, της εξουσίας των εργαζομένων.
Ο ελληνικός λαός, τόσο στις εκλογές όσο και μετά τις εκλογές, θα ανατρέψει τα «συμφωνηθέντα» σας, κάνοντας πραγματικότητα τους χειρότερους εφιάλτες σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα άρθρα μας