"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται
φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον…"

Κ.Βάρναλης

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Παρουσίαση των ψηφοδελτίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (βίντεο)

Βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Πέμπτη για να παρουσιάσει το πολιτικό της πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτια με τα οποία θα κατέλθει στις βουλευτικές εκλογές.

Τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπως τονίζεται αποτελούνται από προσωπικότητες της Αριστεράς, αγωνίστριες και αγωνιστές των κινημάτων, συνδικαλίστριες και συνδικαλιστές, νέοι, εργάτες, αγρότες, φοιτητές, μέλη του κινήματος “Δεν πληρώνω”, άνθρωποι που πρωτοστάτησαν στα κινήματα των πλατειών σε όλη την Ελλάδα.
Στα ψηφοδέλτιο επικρατείας συμμετέχουν εκτός άλλων οι πανεπιστημιακοί Γιώργος Ρούσης και Σπύρος Μαρκέτος, αλλά και τα ιστορικά στελέχη της Αριστεράς,  Μαρία Στύλλου, Αλέκος Βερναρδάκης και Γιάννης Φελέκης.
Μεταξύ των υποψηφίων και ο πανεπιστημιακοί: Παναγιώτης Σωτήρης, Τίνα Ζορμπαλά και Σπύρος Σακελλαρόπουλος, οι δημοσιογράφοι: Πέτρος Παπακωνσταντίνου, Λεωνίδας Βατικιώτης, Κώστας Σαρρής, Κατερίνα Θωίδου, Τάσος Αναστασιάδης και ο διευθυντής της εφημερίδας ΠΡΙΝ Γιώργος Δελαστίκ. Επίσης, οι δικηγόροι Κώστας Παπαδάκης και Γιάννης Ραχιώτης, ο Χρήστος Τουλιάτος από το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ο Παναγιώτης Μαυροειδής από την Πρωτοβουλία ενάντια στην ΕΕ και το ευρώ, ο Δημήτρης Δεσύλλας, πρώην ερυρωβουλευτής και νυν περιφερειακός συμβουλος Δυτικής Ελλάδας, ο Πάνος Γκαργκάνας, διευθυντής της εφημερίδας “Εργατική Αλληλεγγύη”, ο Τάσος Αναστασιάδης, συντονιστής της Επιτροπής Αλληλεγγύης Συνδικαλιστών και Συνδικάτων, ο Γιάννης Σηφακάκης, συντονιστής της “Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο”, ο Τάσος Κατιντσάρος, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα άρθρα μας