"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται
φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον…"

Κ.Βάρναλης

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Κάτω τα χέρια από τους απεργούς χαλυβουργούς!

Κάτω τα χέρια από τους απεργούς χαλυβουργούς!
Ο αυταρχισμός της πανικόβλητης χούντας Παπαδήμου δε θα περάσει!
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επιχείρηση κυβέρνησης-εργοδοσίας να σπάσει η απεργία στην Ελ. Χαλυβουργία. Απαιτεί μαζί με το οργανωμένο εργατικό κίνημα, με κάθε εργαζόμενο και αγωνιζόμενο άνθρωπο να αποσυρθούν εδώ και τώρα τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος του ΔΣ του σωματείου. Καλεί σε συμπαράσταση στους απεργούς χαλυβουργούς στις πύλες του εργοστασίου. Ο αγώνας ενάντια στο σπάσιμο των συλλογικών συμβάσεων, τις απολύσεις, τη μείωση μισθών είναι αγώνας ενάντια σε όσα προβλέπει το Μνημόνιο σε βάρος των εργαζόμενων. Γιʼ αυτό είναι αγώνας όλων μας.
Πανικόβλητοι κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και εργοδοσία μετά την εκλογική τους συντριβή, προσπαθούν να τσακίσουν τους εργατικούς αγώνες με ωμό αυταρχισμό για να στρώσουν το δρόμο σε νέα αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια. Δε θα τους περάσει. Το μήνυμα των εκλογών δεν ήταν μια στιγμή οργής που πέρασε. Δε θα γυρίσουν το χρόνο πίσω για να κάτσουν και πάλι στο σβέρκο του λαού.
Ο δρόμος για την ανατροπή του καθεστώτος των Μνημονίων, του χρέους, του ευρώ και της ΕΕ άνοιξε. Οι άνθρωποι του χρεοκοπημένου παρελθόντος δεν μπορούν να τον ξανακλείσουν.
Κάτω τα χέρια από διοίκηση του Σωματείου της Ελ. Χαλυβουργίας. Αλληλεγγύη στον αγώνα των απεργών Χαλυβουργών.
Όλοι στο εργοστάσιο της Χαλυβουργίας σήμερα και αύριο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα άρθρα μας