"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται
φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον…"

Κ.Βάρναλης

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ!


ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ!

Λίγες εβδομάδες μετά το ''χάρισμα'' της Αγροτικής Τράπεζας στους Τραπεζίτες της Τ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ , το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αγνοώντας τη σημασία και το ρόλο του Δημόσιου Ταχυδρομείου στην οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και περιφερειακή ανάπτυξη του τόπου και ακολουθώντας πιστά τις προσταγές της ΕΕ , του ΔΝΤ και της Τρόικας εξήγγειλε, την ιδιωτικοποίηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων....
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δεν έχουν επιβαρύνει και δεν επιβαρύνουν ούτε με ένα ευρώ  το κράτος και του Έλληνες εργαζομένους και φορολογούμενους και έχουν αποδείξει ότι και σε περιόδους κρίσης είναι βιώσιμα και αποτελούν μοχλό ανάπτυξης του τόπου και κοινωνικής προσφοράς στους εργαζόμενους, προσφέροντας το κοινωνικό αγαθό της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης καθώς και Υπηρεσίες Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος (Συντάξεις, ταχυδρομικές επιταγές, εμβάσματα, Λιανική Τραπεζική κλπ) σε όλους τους πολίτες και σε όλη την επικράτεια, με χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα.
Είναι προφανές ότι οι συνέπειες αυτής της πολιτικής ,δηλαδή της Ιδιωτικοποίησης των ΕΛΤΑ θα είναι: οι κερδοσκοπικές πρακτικές που θα εφαρμοστούν αλλά και η υποβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών και της ποιότητας των υπηρεσιών ,το κλείσιμο Ταχυδρομικών Καταστημάτων στην περιφέρεια, στα νησιά και στις απομακρυσμένες περιοχές, η διάλυση του πανελλαδικού δικτύου και οι αλλεπάλληλες αυξήσεις ως απόρροια της ανεξέλεγκτης αγοράς των ταχυδρομικών υπηρεσιών.
Ο λαός έχει ένα και μόνο συμφέρον. Να τους σταματήσει, να ανατρέψει τα σχέδια τους!
Όλοι μαζί, αγρότες, εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ αλλά και όλοι όσοι πλήττονται από την πολιτική της τρόικας - Ε.Ε. - κεφαλαίου και της συγκυβέρνησης, να συγκροτήσουμε αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής για να τους γκρεμίσουμε. Με αγώνες διαρκείας στα χέρια των εργαζόμενων με συνελεύσεις, επιτροπές αγώνα, με μαζικές απεργίες και καταλήψεις να μπλοκάρουμε τα σχέδια τους για το ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας !
ΌΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!
ΤΑ ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑ !


ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου